är det fest eller?

Sitter hemma hos Chloë Sindemark ( http://chloess.blogg.se ) och tar det lugnt. Har precis klippt hennes hund *stolt* . Bilder finns på hennes blogg. Men nu ska jag göra mig i ordning lite granna. Pusssi


bye bye luleå

Nu är det dags för mig att ta väskan och åka tillbaka till stockholm på gott och ont!

..

ring mig om du ser det här, ligger vaken och kommer nog göra. Snälla?
(du vet vem du är.. )

i'm done

"Tack ska du ha johanna" är det verkligen allt du har till mig att  säga? Jag stängde av min mobiltelefon vid fyra tiden på morgonen för att kunna få lite sömn och satte inte på den för ens nu för att jag behövde sova, vad gjorde jag för fel? Jag kunde inte sova pågrund av dig är det då inte rättvist att jag ska kunna få den sömn jag behöver. Jag är mållös, vet inte ens vad jag ska säga. Nu får jag skulden för att du inte följde med din kompisar på bio, nu får jag skulden för att du är ledsen och dessutom skulden för att jag behövde sova. Visst du har förändrats och jag har fått se många sidor av dig på senaste men trodde helt ärligt aldrig att du skulle kunna bete dig såhär.

I've played all my cards and that's what you've done too. Nothing more to say, no more ace to play.
Vi har något vi måste prata om när jag kommer hem..

MAKE UP

Var trött på både mitt smink och min svinkväska så köpte nytt, vilket gjorde mig på betydligt bättre humör!

I hate you for doing this to me

Sitter uppe nu trots att jag borde sova pågrund av att jag är orolig över dig. Din otydlighet gör mig så nervös och du vet hur mycket jag hatar det här. Tror inte jag behöver säga hur mycket jag hatar att du är ute på vift och att det kanppt går att attt prata med dig. Har vridit mig i sängen i timmar nu utan resultat och nu ger jag upp du har gjort mig sömnlös och illamående, congratulation

NYA INKÖP IN LULEÅ



19 oktober

min

farmor & farfar

Ligger i min säng och drar mig, för ska snart upp och börja packa! Åker till luleå ikväll så har lite små saker att göra. Men nu ska jag sova vidare.
puss puss

Illusions can always change into something real

Känns bara fel, jag vet inte varför nu när jag äntligen fått allt jag önskat mig.
Ligger i sängen med bärbara och är allmänt seg, har i princip sovit hela dagen. Ska väl hoppa in i duschen snart, och börja göra mig i ordning. Ska träffa min älskade väninna Alexandra Svanberg ikväll, hur planerna ser ut vet jag inte än!
Men ska lägga mig och vila en liten stund, sen börja göra mig i ordning
aurevoir

HÖSTLOV

Ska snart göra mig i ordning för att träffa Micca & Linder, så måste pysa!

Leave your dreams, reality is waiting

Okej, jag erkänner jag är verkligen sämst på uppdatera haha! Sitter just nu och blickar i min geografibok i hopp om att det ska bli fredag men även ett efterlängtat höstlov. Är grymt trött och imorgon ska jag upp ännu tidigare än vanligt, suck. Drar till Luleå på söndag till min kära farmor och älskade farfar sk bli skit sköönt!
men nu måste jag verkligen plugga vidare!


You're the kind of boy who can take down a girl then lift her back up again

Håller på och gör mig i ordning för ska snart iväg och se skräckfilmen mirrors på bio med N. Men har lite brådis just nu så måste kila. BYE BYE


pajas..

är trött trött trött och dum dum dum och nu måste jag sova sova sova!

Alla dagar var jag din, men nu ger jag upp

Varje gång jag hör ditt namn är det som jag tappar andan, benen viker sig under mig samtidigt som än massa tankar och minnen dansar under mina ögonlock. Vet inte om ditt namn gör mig glad eller ledsen längre utan det känns mer som ett kapitell i en bok som jag egentligen borde avsluta men bara inte har modet till att göra. Ett kapitell ur mitt liv där jag både skrattat och gråtit som mest, då jag mått så bra men ändå så dåligt. Du fick mig upp på prispallen men ändå drog du ner mig på backen. Med dina bruna ögon förtrollade du mig och på något sätt levde jag i min egen värld under den tiden. Du lärde mig vad tårar var och hur effekten på vad kärlek kan bli. Efter månader med försök om att komma över dig lyckades jag tillslut att leva med det. Just därför gjorde du mig förvirrad när du tog kontakt med dig och att det trots allt slutade på det sättet som de gjorde. På något sätt trodde jag väl långt inne i mig själv att jag kanske kunde vinna tillbaka dig, men nu i efterhand inser jag hur fel jag hade. Trots alla som försökte hindra mig vägrade jag på något sätt lyssna, så jag har bara mig själv att skylla. Jag försökte men nu står jag här med blod på mina händer och är mer ledsen en förut. Idag fick jag höra den sanning som jag så länge försökt att fly ifrån och som jag egentligen inte ville höra. Men de har rätt jag borde inte vara något sorts tidsfördriv även om jag nu råkar vara ditt, därför rycker jag mig nu i kragen. Jag hoppas du förstår vad det här leder till, jag tar avstånd, jag backar, jag ger upp!

Jag har börjat förstå att slutet är här, att den tid med minnen och stunder växer isär. Du var allting, du var min värld, du var mitt liv och det sista kapitlett i boken som jag nu måste stänga. Jag är rädd och flyr nu fältet för att gå vidare till någonting bättre. Jag älskade verkligen dig men den här gången tog luften slut. Den här gången finns det inget att hämta, inget att bevisa eller förklara, den här gången är det slut på riktigt och för sista gången.

No more walkin round, with my head down. I'm so over being blue, cryin over you..



Låt mig nu vara och gör det inte svårare för mig än vad du redan gjort. Jag är stark men inte så stark som jag vill vara ..

prinkup är toppen!

Precis kommit hem efter en lång dag i skolan till klockan fem. Kände mig uttråkad så jag gick ner till min affär Prinkup nedanför mig här på fleminggatan för att handla lite kläder. Blev ett par jeans och en brun skinnjacka, riktigt nöjd! Kan rekomendera affären för de har otroligt snygga kläder där, samt underbart trevlig personal.

Ska plugga lite nu , good bye


deras hemsida: http://www.prinkup.se

And lately I've been sleeping with a ghost

Efter att ha tränat ett tag är jag rätt slut i kroppen. Har stor sömnbrist just nu så ska försöka gå och lägga mig snart. Jag vaknar varje halvimme och sover aldrig riktigt djupt. Så får väl se hur det går. BYE


den osminkade sanningen




I know this is the part where the ends start

jag orkar inte, jag vill inte, jag känner inte för det, jag tänker inte för jag är trött på dig! Nu tänker jag gå och sova. Höra av mig? pffft don't care, because the game is over

godnatt

I'm gonna smile because I deserve too

Ibland tar luften slut och idag är en sådan dag. Viljan att stänga sina ögonlock för att aldrig mer öppna dem är större än viljan att öppna dem på morgonen för att inse sin veklighet. Känns som att orken bara tagit semester och att likgiltigheten kommit och hälsat på. Vill bara dra täcket över mitt huvud och gömma mig för allt. Gömma mig och glömma bort allt runt om kring mig skolan, sjukhuset, medicinerna, frågorna, familjen och allting annat. Om allt ändå vore så enkelt att man bara kunde knäppa med fingrarna så var man någon annan istället.

Kommer stänga av min mobiltelefon nu ett tag fram över för behöver vara ifred lite. Vet inte hur länge det blir men behöver tänka och fundera lite på vad jag vill. Har rätt mycket som kretsar runt i mitt huvud just nu och som jag behöver ta ställning till.

"Well a kiss might be just a kiss to you
But baby it meant something to me
And a night to remember might be
Just a Monday in September
Baby it meant something to me
"

Tyler Hilton - Meant something to me
(vet inte hur många gånger jag plågat mig med den låten eller över huvudtaget tänkt på dig idag.. Men behöver väl ta en paus från dig med I guess )

take care / johanna


GRATTIS OCH HEJDÅ AMANDA, JAG KOMMER SAKNA DIG!

Efter att ha suttit och pratat med min älskade klasskamrat och nära vän i telefon och verkligen fått det förklarat för mig att hon verkligen kommer åka bort, känner jag mig otroligt ledsen, förvirrad och tom. Kändes dumt att sitta och få höra ett tråkigt besked från dig på din egen födelsedag, men vad ska jag säga? Allt blir inte alltid som man tänkt sig och jag kan verkligen inte tänka mig hur du känner dig just nu. Samtidigt som jag kommer sakna dig varje sekund hoppas jag att detta också leder till något bra. Skolan, klassen, lektionerna, lunchen, helgerna och vardagen kommer verkligen inte vara den samma utan dig och det tror jag du vet om. Vi får hoppas att dessa tre månader går fort även om klumpen i magen säger att det inte gör det. Men en sak vill jag att du ska veta stumpan jag kommer alltid, ALTTID finnas här för dig när som helst vart du än är. Även om det här är trist så fyller du faktiskt år idag och det gäller att se framåt trots att det tar emot. Saknaden kommer vara enorm men jag kommer att vara kvar när du kommer tillbaka och alla andra också glöm inte det. Njut nu av din födelsedag!


folk är ALLTID lika trevliga

Sitter och dricker te samt myser framför tv'n med mina vovsingar! Är typ helt slut efter helgen så allt jag vill är bara att sova sova sova sova och äta..
Och självklart är folk alltid lika trevligt inställda till min lugg kolla bara här man blir ju skit glad (NAAAT) :


men men, kommer nog se till att strypa dig först adam så deso!

VAXHOLM

Gör mig i ordning för ikväll ska jag till vaxholm hem till amanda och partaja! Även idag är jag grymt stressad så jag får nog rappa på för det är en bit att åka .. *suck* men kul ska det bli!
CIAAAAO

trevlig helg ska det bli!

Ikväll ska jag möta amanda och vi ska ha super kul! Vi ska mot haninge till Robin men som sagt jag har lite brådis för jag måste fixa mig. BYEEE

jag är trött på att inte veta vart vi står

Du har ditt val nu och det är helt upp till dig. Jag finns här just nu men inte om ett tag utan då är det försent. Jag vill inte vara mitt emellan och det måste du förstå. Känns som allt är en lek och jag är momentet som du leker med, och att jag bara väntar  på att leken ska slut. Ta mig inte ner en gång till för jag klarar inte hur mycket som helst. Jag ger dig ett val take it, or leave it

tummen upp för Robin Bengtsson

Är galet trött och ska snart gå och lägga mig! ligger i soffan och kollar på trean på ett program om tjocka människor nämligen geration fett. Lite läskigt måste jag erkänna..
Måste också tillägga att Robin Bengtsson ser sjukt bra ut och att i mina ögon är han en vinnare!


men ska göra mig irodning för sängen nu
and you still make me confused mr.x..
godnatt


RSS 2.0