FÖRLÅT OLLE!

Vet att jag måste göra dig besviken men, förlåt olle jag har klippt lugg! Vet inte vad jag ska tycka själv men men. Tar väl ett tag med att vänja sig också antar jag. Om inte växer den väl ut snart hoppas jag!

yes I feel stupid to call you

Fikade och shoppade med Viktoria idag på väster och det var riktigt mysigt efter en lång dag i skolan. Blev lite smått och gott där ifrån bland annat en mysig tröja. Ligger som vanligt i min säng men just nu funderar jag på att åka upp till luleå om 2 helger för att bara ta det lugnt. Farmor och farfar, jag saknar er riktigt mycket nu!



Vill ringa dig nu, men jag kan inte..

ytterligare en helg bara borta!

Har märkt att det nästan bara är på söndagar som jag skriver nu för tiden och varför vet jag inte riktigt. Kanske är det för att söndagen är bara min dag, då jag kan ta det lugnt och koppla av. Känner mig förvirrad och rastlös just nu och allmänt orkeslös! Känns som jag försöker skynda på mitt liv helt utan anledning?

Måste också passa på att gratta min lilla Olle Cronholm i efterskott, du vet att jag saknar dig!


it's more than words..

Ligger i min säng och förstår att jag verkligen tagit mig vatten över huvudet den här gången eller "trampat i klaveret" som mamma säger, vad de nu betyder? Åh, jag vet inte vad jag vill längre.. Förut var det så självklart och nu? Fyfan vad jag tröttnar på mig själv ibland och just nu hatar jag dig mr.X för du gör så att mitt liv blir upp å ner och ut å in.

Jag lovar att jag är snäll!

Nu har även denna helg paserat och kvar är veckans vilodag men som nu fått blivit min pluggdag! Min fredag spenderade jag tillsammans med Viktoria hemma hos Sophie tillsammans med folk från min skola. Tråkiga är väl att alla tror att jag är värsta hårdhänt och elak nu? Inga komentarer! Och jag måste bara säga att jag verkligen älskar Vickys mamma för jag har aldrig fått så god thimat i mitt liv! Ska nog flytta dit helt ärligt men då blir jag väl sveriges tjockaste kvinna.

Lördagen spenderade jag även med Viktoria men även brudarna från Märsta. Tågresan blev lång när vi tillslut hamnade i Spånga hos någon lukas. Helgen i ett sveeeeep

PUSSS

svart på vitt

nya inköp inför helgen. Kände att jag behövde nytt i garderoben också! Köpte även ett par mörka jeans från tiger.


det finns något fint med nerderlag

En doft av dig drar igenom mitt rum men försvinner ut genom min balkongdörr och jag kommer på mig själv med att tänka på dig. Den jobbiga känslan som fick mig att gråta förut när jag tänkte på dig finns inte kvar längre utan bara en likgiltig känsla som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Den djupa saknaden som hade lagt sig som ett mörkt täcke över mig hade avtagit och sakta dunstat bort. Även om minnen och bilder ständigt omfamnar min kropp har jag lärt mig att andas och äntligen utan dig. Det är väl klart att jag saknar dig ibland, men jag rör mig framåt och du står kvar på den platsen som jag rör mig ifrån. Så förlåt om jag är känslokall men det är bara mitt sätt att säga farväl till det vi hade och gå vidare.

Hes, hesare & hesast

Idag har varit en slappdag bara eftersom min röst är värre än någonsin. Börjar blir orolig för att att den kanske inte kommer komma tillbaka .. Folk känner inte igen mig i telefon och ibland hörs jag inte alls!
men tack och lov för världens bästa shampoo haha!


Skiathos, ta mig tillbaka

ligger och ser på bilder från greklandsresan i sommras och vill bara tillbaka nu nu nu. Jag vill tillbaka till vattnet, stranden, den god maten, barerna, nattklubbarna och folket! Får sådan ångest tur att det blir thiland över jul iaf! CIAAAO

IDA, 14 september

SItter på min nybäddade säng med mini B i knät och tar det lugnt. Min röst sedan gårdagen har dock inte kommit tillbaka! Fick nyss en otroligt jättestor godispåse av mamma för att jag har namnsdag idag! Det är mitt mellannamn Ida och betyder den flitiga men även stark och självständig kvinna.

hur mycket tål jag egentligen?

Nå, vad ska jag säga om min fredag? Jo jag begav mig till vaxholm för första gången i mitt liv tillsammans med mina flickor. Vi skulle alla tillsammans inleda kvällen med en mysig kräftskiva hemma hos Amanda Stjernström där Emma Ingberg fick lite för mycket av det goda, mitt fel! Efter ett par utsökta kräftor ( NOT ) och satans massa kort begav vi oss till en "vaxholmsfest". Även om det kanske borde varit jag som skulle fått lite för mycket av det goda var det verkligen så. För som ni alla vet tål vi skåningar mer än alla andra! Så jag kan väl säga att jag fick min pay back time där med tanke på alla som mobbat mig för det genom tiderna. Vad som hände sedan behöver jag inte gå in på (av rimliga skäl)

(alla utom chloië röwhenhåle)

Var även på AIK-GÖTERBORG idag med Emma Ingberg och Amanda Heynes som slutade 0-0 och har därför ingen röst alls kvar. Vill också påpeka att domaren var = SKIT

men nu ska jag ut med hundarna, bye bye

I ain't missing you at all ..

Everytime I think of you I always catch my breath. And I'm still standing here, and you're miles away. And I'm wondering why you left. And there's a storm that's raging through my frozen heart tonight. I hear your name in certain circles and it always makes me smile. I spend my time just thinking about you and it's almost driving me wild. But it's my heart thats breaking down this long distance line tonight. And I ain't missing you at all since you've been gone away. I ain't missing you no matter what I might say. There's a message in the wires and I'm sending you a signal tonight. You don't know how desperate I've become and it looks like I'm losing this fight. But it's my heart that's breaking down this long dusty road of mine. And I ain't missing you at all since you've been gone away. I ain't missing you no matter what my friends say. And there's a message that I'm sending out like a telegraph to your soul. If I can't bridge this distance stop this heartache overload. I ain't missing you at all since you've been gone away. I ain't missing you no matter what my friends say.

UNIBET SHALALA UNIBET SHALALALA

Sitter framför datorn med en kopp te och en sovande hund i knät och tar det lugnt. Har bara tagit det chill idag eftersom helgen rent ut sagt varit spårad. Första gången på länge som jag känt mig riktigt bekväm med mig själv. Men nu ska jag slå mig ner vid min tv tillsammans med mina hundar. PUSS
 

Vi svävar fram i stockholms stad utan några höga krav

Tove Hellron, Chloë Rövenhwål ( www.chloess.blogg.se ), Amanda Stjernström, Emma Ingberg och Viktoria Bernhardssonmina mina flickor genom allt.

VI TOG ER GÖTEBORGSFISKAR


 


älsklingsfilm




RSS 2.0