LÅT TIDEN GÅ


Känns som allting står still nu precis som det gjorde innan, och jag som trodde att vi verkligen hade tagit ett steg längre. Du kanske har rätt det är nog jag som gör fel hela tiden bara att jag inte velat inse det själv. Men jag behöver tid för mig själv om jag ska kunna ändra på mig och det måste du förstå. För jag hade aldrig varit ledsen om det inte hade varit för att jag tycker om dig så mycket. Ledsen är jag för att jag hela tiden ska behöva göra dig besviken och irriterad i onödan. Men eftersom jag hela tiden behöver tänka på vad jag gör eller säger är de lätt att jag trampar fel ibland precis som andra människor gör. Jag försöker hela tiden ser du inte det? Jag gör allt för att det ska fungera mellan oss även om jag inte alltid gör rätt. Jag anpassar mig så mycket jag kan för att jag verkligen vill att det ska fungera. Och jag är trött på onödiga bråk men vi är olika och det är väl kanske därför jag behöver ändra på mig. I vissa stunder är jag säkrare än någon annan stans i din närhet men ibland osäkrare än vad jag någonsin varit. Och jag blir det när jag inte fullföljer målen jag satt upp för mig själv när det gäller dig och oss. För allt det här hanldar inte om någonting annant än att jag är besviken på att jag alltid är den som gör fel. Därför är det kanske bäst att vi inte ses på ett tag så jag kan ändra på mig igen för även om du inte tror det ibland så gör jag faktiskt allt för att inte förlora dig. Och när jag känner att jag är på väg att göra det blir jag rädd och förvirrad.
"Låt tiden gå snabbt så att jag får se dig igen, kom tillbaka snart så jag år leva igen"


varm dag

Idag blir det iaf varmt och det är ju lite att glädja sig åt! Ska iväg till stan med Micaela Nässén (hoppas jag stavade rätt nu) och handla. Det vär rätt länge sedan vi sågs så det ska bli kul! Känner att det är rätt mycket som jag behöver nu så det är väl dags att investera. Jag återkommer, ha det bra så länge för nu måste jag skynda mig, puss !


enkla och tråkiga liv

Humör: något uttråkad
Planer: kvällspromenad med grannen
Roligaste: att få träffa min pappa
Tråkigaste: att vara i sverige
Äckligaste: fötter..
Borde: vara mer social med min familj
Längtan: åka utomlands
Beroende: musik och min pojkvän!
Vill ha: ett fast miljöombyte 
Frisyr: en stor tovig fläta
Klädsel: mjukisbyxer, linne och en enkel kofta 
Låt: fall for you med secondhand serenade
Person: min älskade pappa pierre lundgren

Sitter här och funderar på vad jag ska göra med mitt efterlängtade sommarlov som blev till ett ångestfyllt istället. Vill bara åka utomlans igen och bort från känslokalla och diskrimienerande Sverige. Nästa stopp blir Helsingborg om ett par dagar vilket ändå ska bli skönt. Sedan blir det väl en liten tripp upp till Luleå också till min älskade farmor och farfar. Men om jag ska vara ärlig känner jag mig så fruktansvärt rastlös vilket jag verkligen inte gjort på väldigt länge. Känns som det är något jag saknar men kan inte riktigt sätta fingret på vad det kan vara. Om det är en person, en plats, eller ting vet jag inte men något är det helt enkelt.


Bilderna från grekland

Jag vill börja med att påpeka att fotografen till de flesta bilderna är min bästa väninna Sara Victorin! Och sedan tillägga att fler bilder kommer men lite senare.


hemma igen och det suger !

Efter två helt otroligt härliga veckor i grekland med festande, solande och sköna badstunder är jag sorligt nog hemma i tråkiga sverige igen. Ledsen för dålig uppdatering men det har varit ruskigt mycket nu när jag kommit hem men nu har jag iaf mycket att skriva om. Eftersom ett tusentals bilder togs i Grekland eller snarare på Skiathos kommer jag självklart inte lägga upp alla och speciellt inte på en gång. Men självklart en del!


Men nu måste jag springa iväg för ska på bio med små flickorna Victoria och Essie! Bilderna kommer inom kort. Med varma hälsningar / J

tjingeling

Sitter just nu på ett litet internetcafe här i grekland. Det är runt 45 grader och man får nästan värmeslag! Har även blivit invaderad av kryp, det är som de typ dras till mig på något vidrigt sätt. Men men, slut snackat om krypen som invaderar och biter på min kropp. Har även hunnit med lite shopping, och vill passa på att säga att bilder under själva resan kommer publiceras när jag kommer hem! Ha det så super bra, och ta hand om er / Johanna


RSS 2.0