Jag älskar dig Milou

Ibland är det allra bästa som finns att vara med dig och bara koppla av. För att ha en sådan otrolig och underbar vän får man faktiskt tacka gud för! Du vet att du alltid kommer ha mig gumman, du har en evig plats hos mig. Och Danmark kommer helt klart bli super med dig. Så tack för allt du vet att jag älskar dig vännen!

[Bild kommer]

allt handlar om dina ögon, allt

Jag vet inte ens om jag vågar lita på dig den här gången, känns som om jag sviker mig själv om jag gör det. Du har ljugit för mig förut allt för många gånger så vad är det som säger att det kommer bli annorlunda den här gången bara för att  just du tror det? Det här är kanske bara ytterligare ett sätt för dig att sätta krokben på mitt liv precis som du gjortde förut. Ytterligare ett sätt att få se mig bryta ihopp när jag väl inser att ingenting du sagt eller gjort varit på riktigt. För även hur mycket jag än vill och hur mycket jag än önskade att jag kunde, så kan jag inte.

För jag har insett det nu att varje gång jag ser dig på dig, ser jag någon jag aldrig kommer få. Varje gång jag ser dig i ögonen ser jag allt jag aldrig kommer att få. Och varje gång jag rör dig känner jag allt jag kommer att få förlora innan jag förstått att det är mitt.

Jag väntade länge på dig, allt för länge! Och även fast den ena halvan av mig fortfarande väntar på dig kommer det aldrig bli som förut. För du hade mitt förtroende, min kärlek, mitt hopp och mina förväntningar men valde bort både mig och allt jag ville ge dig. Och jag vill inte uppleva det igen, inte en gång till för det kommer jag aldrig klara av. Så därför är det kanske bäst att vi tar farväl nu innan det blir för svårt.

Men jag undrar om du kommer sakna mig när jag är borta? Eller om jag blir blott ett minne som du glömmer direkt. Känns tungt att behöva ta det här steget som jag borde tagit för länge sedan men det är väl dags nu antar jag. Men jag kommer sakna dina blåa vackra ögon, och den värmen du en gång gav mig. Men varje saga har ett slut vare sig den är lycklig eller olycklig och här tar våran slut. Men jag vill avsluta det sista kapitlett med att säga att älska någon kan göra ont, men att förlora någon gör ondast.

låten påminner mig så mycket om dig, och det kommer ingen kunna ta ifrån mig;



vad du gjort är bara otäcka minnen, vad du är idag är bara tom luft

Jag såg dig idag, och jag visste verkligen inte om jag skulle skratta eller gråta. Där stod jag i bankomatkön och blickar snabbt över axeln och där står du helt ensam. Fyra år om inte mer sedan sist och du hade inte förändrats alls. Samma utseende, samma kroppsbyggnad och samma mörka hatiskta blick som alltid. Det var som hela insidan på mig dog på mindre än en sekund. Som att hela mitt liv stannade men att världen runt omkring fortfarande var helt oberörd av allt. En känsla av illamående och ångest drog igenom och jag ville bara där ifrån, bort från allt! Det tog ett tag för dig att inse att det var jag och i samma stund som du förstod ändrades hela dit ansiktsuttryck och du slog ner din attetydfulla blick ner i backen. När jag sedan vände mig om igen kändes det faktiskt mycket bättre, för du skämdes och det syntes så otroligt mycket. Allt du orsakat, jag undrar hur du ser på det idag egentligen? Är det något du är stolt över eller något du kanske ångrar. Vet inte om jag vill veta svaret egentligen för det syntes rätt tydligt idag. Med en blick och ett ansiktsuttryck som sa allt bröts som hela du ner till ingenting. I mina ögon har du aldrig varit någonting men idag var du mindre än det! Samtidigt som du fick mig att minnas saker som jag inte velat den dagen fick jag också se vad du blivit. Och precis som förut, ingenting!
 

syskonkärlek,

Vill bara passa på att tacka min solstråle till syster som ställer upp så otroligt mycket för mig hela tiden. Och att jag älskar dig så otroligt mycket och att en dag utan dig, är ingen dag alls.  Vill verkligen att du ska veta att även om vi kanske inte träffas så ofta längre är det verkligen inte ditt fel. Även om du tror det ibland, för det har inget med dig att göra det lovar jag. Och det tog emot att höra att du faktiskt trodde det. Och hur mycket vi än bråkar och hur mycket jag än hatar dig för stunden så kommer jag alltid att älska dig Victoria Lundgren, du är mitt kött & blod, du är min älskade lilla syster!


flashbacks julia?

Här kommer lite härliga bilder från när jag och Julia Wrede (http://juliawrede.blogg.se/) åkte ice-goo-cart uppe i Sälen. Risiga bilder men ett otroligt härligt minne! Minns fortfarande hur en dåre på högst 8 år körde in i mig i otroligt hög fart för att han körde åt fel håll. Och mitt styre låste sig och hela bilen snurrade runt på isen!



( vi bjuder på fotografierna julia, eller? )

sanning svider allt för mycket..

Jag ångrar inte att jag träffade dig eller det som faktiskt hände mellan oss. Jag ångrar bara hur allting slutade och hur allt är nu. Jag vet inte om det kanske var det bästa sättet, men nu i efterhand känns det så otroligt fel. Jag kanske gjorde fel i början och det har jag inte förstått för än nu och nu är det förmodligen försent. Men det var inte jag som valde bort dig utan det var faktiskt du som valde bort mig. Det var och är du som inte vill/ville träffa mig så lägg inte den skulden på mig. Men sanningen är att jag ständigt kommer ljuga för mig själv om jag säger att du aldrig betydde något för mig för det gjorde du verkligen. Och även om du aldrig mer tänker träffa eller prata med mig igen så ska du veta att jag tänker på dig varenda dag och att jag saknar dig och din närhet hela tiden. Sömnlösa nätter där jag verkligen inte kunnat somna för klumpen i magen har varit övervägande, men jag har mig själv att skylla. Men om detta nu är ett farväl så ska du veta att även om du glömmer bort mig kommer jag alltid att minnas och komma ihåg dig. För att jag fortfarande tycker om dig,
 trots att jag redan förlorat dig..  


Gårdagen var helt klart underbar!

Skönt väder och fotboll nästan hela dagen! Helt underbart


hatar att vakna tidigt

Jag hade rätt så svårt att somna inatt villket gjorde att jag somnade senare än vanligt. Då förväntade både jag och min kropp att få sova längre på morgonen också, men självklart inte! Min äckliga alarmklocka störde min mysiga tillvaro i sängen och det var bara att kliva upp. Så nu sitter jag här och väntar på min underbara tjejkompis amanda som jag ska ha sällskap med till skolan. Och som tur är har mitt inte allt för roliga morgonhumör nästan försvunnit helt!

 


Skansen, hipp hurra .. Eller inte!

För några dagar sedan var jag och min älskade mamma på skansen. Något jag kanske inte ville till 100 % men förr eller senare hamnar man väl ändå där. Är det inte med föräldrarna så är det skolan eller något annat. Men måste passa på att bifoga några otroligt söta bilder på en gris/svin som började tugga på min mors hår när hon försökte hälsa på honom/henne. Var väl det ända roliga som inträffade där!


where'd you go?

Vad hände egentligen mellan dig och mig och varför blev det äns så? Trodde att våran vänskap skulle vara längre än så faktiskt så det tar emot att inse att jag hade fel om det och om oss. Visst vi hade inte känt varandra länge men redan första stunden jag såg dig så klickade det. Du dök upp från ingenstans och lyfte upp mig och gjorde mig till en bättre människa.

Minns du första gången vi träffades? Jag minns det som igår om jag ska vara ärlig..

Jag valde att åka till brommagården för jag var trött på vad helgerna hade blivit här i stockholm. Utan att känna någon som skulle dit tog jag det beslutet och anmälde mig dit till just den helgen. Nervös efter vad som väntade packade jag min väska med saker jag antog att jag skulle behöva. Och jag tvekade riktigt mycket om jag verkligen skulle åka eller om jag faktiskt skulle stanna. Men på något vänster övertygade min pappa mig tillräckligt vilket förvånar mig idag.

Jag satte mig iaf längst bak på bussen eftersom ingen satt där först. Men efter ett tag insåg jag att jag valde fel plats eftersom alla valde att sitta längre bak i bussen. Men men, där satt jag och du hamnade i sätet framför mig. Blyg som jag var vågade jag ju självklart inte hälsa på dig trots att du faktiskt också satt ensam. Du hade dina kompisar med dig men ni var väl ett ojämnt antal antar jag. Men mitt i allt tvekande på om jag skulle hälsa på dig eller inte vände du dig faktiskt om till mig och presenterade dig. Du lät så glad och engagerad när du pratade så all nervositet försvann. Vi pratade om allt möjligt och redan från första stunden kändes det så enkelt och bra att vara med dig. Som om att jag redan känt dig hur länge som helst, låter konstigt men det är sant! 

Sedan flöt helgen på och du och jag var som oskiljaktiga! VI gjorde allting tillsammans och öpnnade oss allt mer för varandra. Bara på den korta tiden var du en sådan tjej värd att kriga och kämpa för. Och när vi satt där på bryggan fick jag verkligen den starka känslan av att jag hittat min soulmate. 


Och om man ser på hur allt är nu? Vi kan inte äns prata med varandra, inte någon som helst kontakt över huvud taget. Och är det värt det om man nu tänker efter? Enligt mig så nej verkligen NEJ! Men jag satt och väntade på att du skulle komma tillbaka eftersom det var du som gjorde fel. Men det gjorde du aldrig så jag kanske ändå inte var så mycket för dig trots allt. Även om det var sjukt länge sedan vi sågs sist så ska du veta att jag tänker på dig varje dag och att jag saknar dig och det vi hade!    


hur blir det nu?

Sista chansen, låt det bära eller brista?
Sista försöket, behålla eller mista?
Sista gången, låt det hålla eller braka? 
Sista tvekandet, lämna eller ta tillbaka?
Sista räddslan, stå kvar eller gå?
Sista beslutet, lämna föralltid eller förstå?

ett steg fram, ett steg bak?

Redan första gången jag såg dig strålade en stor personlighet runt dig och kanske var det redan då allt började. Dagarna flöt på och du blev en del av min vardag en del av mitt liv. Med de där djupa ögonen föll jag ner på knä framför dig helt utan förvarning. Men trots hur mycket jag än älskade dig valde du ändå att såra mig till slut. I månader flöt tiden sakta på till den dagen då jag faktiskt kom över dig kom och i samma sekund dyker du upp igen. Och det kändes som tusen år sedan dina ögon såg på mig som de gjorde då. Även om en del av mig vill gå tillbaka till dig så är den andra delen större. För jag kan inte, jag ledsen! Jag har redan gått vidare och det sista jag tänker göra är att gå ett steg tillbaka precis när jag lyckats ta ett framåt. Och speciellt när jag vet hur mycket jag fick kämpa för att kunna göra det. För du har ditt liv så som jag har mitt och vi var väl helt enkelt inte menade för varandra. Även om jag faktiskt kan sakna det vi hade ibland ..    

saknaden efter närhet,

Vad hände egentligen med dig och oss? Vart försvann du någonstans och kommer du någonsin komma tillbaka igen? Känns som dagarna bara går och din närhet bara är ett minne nu, något som jag knappt minns. Vad hände med beröringen som bara du och jag förstod, den bara tysnade och glömdes bort. Ska jag bara vänta på att du kommer tillbaka, vänta på dig och vänta på att allt blir som förr igen? För nu börjar bilden av dig försvinna och den närheten du gav mig blir bara starka svåra minnen som jag kanske snart måste börja komma över. Jag väntar fortfarande men inte föralltid, utan snart försvinner jag också.


fundersam

Tillbaka till där allt började igen, är det äns värt att chansa?  

du betydde du med A.H ..

"Jag springer så fort benen bär ner för den
 grusiga stigen som jag inte vet vart den leder.
Och varje gång jag faller bildas stora grusmoln
runt mig men varje gång reser jag på mig igen.
Såren på mina knän blir allt fler men jag fortsätter
ändå för jag har en mening med att göra det.
Jag vet att ärrren på mina knän aldrig kommer
att försvinna men det spelar ingen roll så länge
som jag fortsätter springa och hålla mig själv vid liv.
Men jag föll en sista gång ner i det gråa gruset,
och hur mycket jag än ville resa på mig så gick det 
inte för luften jag andades tog plötsligt slut i samma
sekund som du vände ryggen till mig och allt vi hade
och gick. För du var min början, du var mitt slut
du var min luft som jag andades. Så nur är jag livlös"



Precis som du vet, vet jag också hur historier förändrats när de går genom olika personer. Om jag hade litat på de jag hade hört till 100 % hade jag väl inte frågat dig? Men kändes som du ändå inte lyssnade på mig trots hur många gånger jag försökt förklara det för dig. Jag vill dig inget illa och har aldirg velat men är det då fel att ifrågasätta? Och jag är inte borta helt, jag finns fortfarande kvar men kanske inte på samma sätt som jag gjorde förr. Du kommer alltid ha än del av mig hur mycket du än väljer att hata mig. Men man kan inte heller skylla på att man var "arg" eller "sur" och därför säger saker som det varken ligger sanning i eller saker jag sagt i förtroende till just dig.
 
Om du tror att jag inte bryr mig om den vännskapen vi hade längre tror du mer än fel! Saningen är att jag tänker på oss hela tiden flera gånger per dag. För även om jag inte vet vart vi står längre saknar jag dig verkligen 

kände du mig inte då, känner du mig inte nu

Vissa barndomsminnen och vissa barndomsdrömmar glöms eller försvinner aldrig. Vissa bra andra dåliga ändå påverkar dem våra liv idag. Kanske är du inte medveten om det för det var inte riktigt jag heller först. Men ibland rivs gamla saker upp utan förvarning och då blir det inte alltid lätt. Men ibland får man lära sig att skilja på verklighet och nuet jämfört med det förflutna. Och det kan vara svårt att förstå sig på den flickan jag är idag om du inte visste vem jag var då eller hur jag var. Men det tar jag inte heller för givet men innan du väljer att göra eller säga vissa saker tänk på det! 

Även om en förlorad barndom kan vara nyckeln till ett liv i evig sorg kan det även vara nyckeln till ett liv där du väljer att vara stark som människa. Trots de kvällar där man omringas av mörker och gamla dåliga minnen gäller det också att kunna se framåt. Och urskilja det goda barndomsdrömmarna från de onda och villja se sin framtid, för det gör jag.   

image12 


kärlek på gott eller ont?

Vad är kärlek egentligen och hur pass mycket kan man lita på den/det? Känns som hur mycket man än tycker om någon blir man ändå förr eller senare sårad. Men om man aldrig vågar chansa kommer man ju aldrig få reda på något heller. Så ibland funderar jag om det äns är värt att ta det första steget till något stort om man ändå kommer att få lida längre än själva stunden då man var lycklig. 

Den här gången var det jag själv som bestämde mig för att ta det steget. Men jag kan inte undvika tanken om hur lång tid det kommer ta innan jag kommer komma över dig den dagen du väljer att lämna mig

Får hoppas att just den dagen aldrig behöver komma!   


valborg, var helt klart överskattat!

Varje valborg för med sig olika senarien, både som händelser, olyckor eller bara minnen. Och det gjorde även denna valborg trots att den kanske inte varit precis vad jag förväntat mig. Men vissa saker är helt klart värda att minnas och nämnas!

Hela våran skola började med att fira valborgen på Gröna Lund roligt eftersom vi aldrig gjort något sådant på hela tiden jag gått där. Medans jag och Amanda Sjölander störvade runt bland olika karuseller och godis, lotteri och matstånd steg lyckan inom mig och jag var verkligen peppad inför kvällen! Jag lyckades också få äran att åka med våran rektor Lars i frittfall. Och mycket roligare än så kunde det ju inte bli!

Senare på kvällen begav vi oss till rålis trots vädret verkligen inte var med oss. Det regnade och blåste något fruktansvärt när jag och Louise Sjöstedt, Miranda Wandel, Jesper Krook, Nadde och några fler gick mot den bokstavligt talat lilla brasan. Och det var en riktig besvikelse av att se att de bytt plats på den gemfört mert vart den brukade stå. Något roligare blev det när Louise hår fattade eld från glöden som kom från brasan. Men som tur var var vi snabba nog att klappa till den lilla blondinen så att elden slocknade! För tur var det eftersom jag inte tror att hon skulle föredragit att gå runt med peruk!

Eftersom vädret bara blev sämre och sämre begav vi oss till fridhemsplans älskade McDonalds och drack något som inte riktigt var fanta? Inga fler komentarer om det iallafall men mitt i allt dök min älskade vän Julia Wrede upp och några av hennes kompisar. Trötta på att sitta där vi satt förflyttade vi oss till t-centralen något vi egentligen inte hade planerat! Men väl där mötte vi upp tre härliga killar var av en var min pojkvän. Och sen direkt tillbaka till ruta ett igen för vi åkte till rålis, igen. Satte oss under en bro och lyckades undankomma regnet men konstigt nog var det riktigt trevligt ändå. 

Och på vägen hem hade jag turen nog att träffa på lite gamla kompisar.

Valborg, helt klart överskattat !  


RSS 2.0