SOLSEMESTER I GREKLAND

Kommer vara borta nu, i två veckor framöver vilket innebär att jag inte kan lova att det blir bloggande för min del, men ska försöka. Med greklands fina badvatten, matkultur och shopping kommer jag helt klart att trivas! Och självklart följer min allra bästa kompis Sara Victorin ( www.addictiontome.blogg.se )  med! Tror helt ärligt att resemålet inte hade varit något utan henne. Men men, sitter faktiskt på arlanda och skriver på en Sidewalk express-dator medans jag väntar på att få stiga på mitt plan. Och flygrädd som jag är skakar jag naturligtvis redan av nervositet men det sägs ju faktiskt att flyga är tusen gånger säkrare än att åka personbil så varför klaga? MEN HELT ÄRLIGT JAG BRYR MIG INTE JAG ÄR LIKA RÄDD I ALLA FALL! Men, ska väl försöka att tänka på annat innan jag skrämmer upp mig själv för mycket! Ser fram emot att få njuta av den sköna solen och bli riktigt brun.

Nu ska jag ta en titt på Tax Free / Travelshopping innan det är dags att gå på planet, kanske blir det några nya inköp, vem vet

Ha det så bra blekfisar, kram johanna


nedräkning till grekland!

Snart åker jag och min bästa vän Sara Victorin till grekland! Vilket innebär, sol, god mat och festande! Vi åker måndagen den 30 juni vilket är snart. Ska bli helt underbart att få ha semester och speciellt utomlans.
AMORE


u know


god kväll..

Har varit lite jobbigt på sistone så jag beklagar den dålig uppdateringen, dåligt av mig! Men kommit jobbiga saker emellan som jag tyvärr måste priotera. Men ska skärpa mig! Ska nu ut på en kvälls promenad med min kära granne Fredrik Thunberg, för att ränsa tankarna lite och kanske kommer lusten att skriva tillbaka, bye!

rätt komiskt?



Alla har sina favorit dofter och även jag har min

Det finns en parfym, en doft som jag aldrig tröttnar på. En som passar mig alla tillfällen och som jag älskar! Redan när jag doftade på flaskan första gången var jag övertygad om att det var min doft. Jag känner alltid igen den om det är någon mer som bär den för den luktar så otroligt gott. Vissa hatar den andra älskar den, vissa tycker den är helt okej. Jag älskar Flowerbomb med Victor Rolf iaf och speciellt på sommaren!


Glad midsommar och hejdå Luleå!

Midsommarafton var ju som sagt igår och jag valde att sätta upp mitt hår i spolar för att få det lockigt. Resultatet vart faktiskt bra, med tanke på att jag inte använde locktång! Värmespolar skadar eller sliter inte på håret villket är perfekt! Maten var också helt otrolig och att fira med familjen var underbart och mysigt! Men måste även passa på att gratta min farmor&farfar som firar sin brölloppsdag idag, som har varit gifta i 45 år!



Hejdå Luleå, vi ses snart igen!


GOTT & NYTTIGT

Mixade frukter med filmjölk är riktigt gott men innehåller också mycket vitaminer men är framförallt en bra start på dagen!

I'm just a nobody?

I bara din närhet och din ensamhet är du en person, och den personen jag tycker om och håller av. Men i andra lägen när det är fler en vi är du en okoncentrerad och annorlunda människa som jag varken känner eller vill göra. Vilsenheten är väl bara ett faktum för vart jag står just nu i ditt liv. Dina trogna ord mellan dig och mig blir osagda inför andra, och varför? Den fasta kärleksfulla handen jag förut använde som stöd och som jag var stolt över att få hålla finns inte där längre, utan bara när ingen ser på.
"Do i really feel the way I do?, I don't know because I'm just a nobody to you"
vill jag ha det såhär? nej, men rädslan för att förlora dig är större,
så jag väljer att vara "a nobody"


accocearer gör mig glad!



Idag så gick det förbi en tjej på det cafét jag satt på och hon hade verkligen en ursnygg klocka! Då slog tanken mig att jag faktiskt inte hade någon klocka och att jag kanske borde skaffa mig en. Nyfikenheten och viljan fick mig att direkt gå in i en accocearbutik och visst hittade jag en super snygg klocka i silver. Men när jag stod där i affären insåg jag hur mycket jag faktiskt inte hade eller skulle behöva köpa nytt. Så det blev ett halsband och ett par solglasögon också innan jag lämnade butiken med ett leende.


ett gott skratt förlänger livet


sally the beauty


[älskar verkligen den hunden, så full av energi och kärlek♥]


ta livet med en klackspark

Kan man ha för många skor? Borde väl egentligen ställa den frågan till min kompis Julia Wrede eftersom hon typ köpt upp alla högklackade skor i hela Sverige. Men men, investerade i alla fall ett par nya skor till mig själv idag och tänkte noga efter vilken färg jag skulle välja. Och det ledde tillslut till att jag köpte ett par svarta glansiga med klack. Eller ska jag kanske säga "lackskor" som jag sa när jag var liten. Nödvändiga skor som man både kan ha till vardag och till fest och som framför allt går att matcha till mycket. Black is Black !


Nagelfix

Mina naglar hade blivit slitna så bestämde att fixa dem men på egen hand. Fransk manikyr är något som jag alltid älskat. Det är både fräscht och stilrent och jag tycker faktiskt att det passar de flesta.  Inte det lättaste att göra själv men det fungerade i alla fall någolunda. Det kom lite utanför också, men man kan ju inte vara bäst på allt! Men är man uttråkad så är det ett bra sätt att fördriva tiden med. Amore!


ONYTTIG MEN LYCKLIG!

Ja du, nu sitter jag här med chokladkakor, festis, lösviktsgodis och gud vet vad! Vet att man borde tänka på sockerhalten i det man äter men tyävrr inte den här gången, för jag har lov den här veckan. Men men, inga fler komentarer angående det. I villket fall som helst gjorde jag bort mig något otroligt idag. När jag var inne på Ica idag för att köpa de sötsaker jag var sugen på glömde jag bort att ta en korg. Så när jag går där runt bland hyllorna får jag alltså plocka på mig sakerna och sedan bära runt det i famnen. För självklart lat som jag är orkade jag inte gå och hämta en korg. Väl på väg till kassan hade jag samlat på mig en del väldigt extremt onyttiga varor. Det var knappt så jag såg vart jag gick för att den översta kakburken täckte huvudet. Då möter jag två killar i ungefär samma ålder som mig. Och den första garvar otroligt mycket medans den andra kläcker ur sig "Jobbar du på beach 08 kroppen eller?". Av ren chock och ilska tappar jag allt jag bär pågrund av att mitt humör inte var det bästa. 

Har man inte rätt att få äta vad man vill och hur mycket man vill utan någon ska lägga säg i ?


KORT KORT

Åker ju snart till Grekland och började redan idag tänka på vad jag ska ha med mig trots att det är två veckor kvar. Och jag kom fram till att jag älskar shorts och kanske borde investera några nya! Så efter att ha kollat runt lite så fastnade jag tillslut på två par. Ett par vita och ett par blålila (lite speciell färg). Riktigt sköna och ursnygga! Skönt att ha om man är utomlans. Ha det bra !



a special necklace

"There is gonna be some stuff you gonna see , that gonna make it hard to smile in the future ,but whatever you see trough all the rain and the pain you gotta keep your sens of humor you gotta be able to smile trough all this bullshit "

Alla har vi våra jobbiga stunder, och du har din tid just nu. Och jag kan inte förstå varför att väljer att bryta kontakten med mig när du behöver som mest hjälp, kan du svara på det? Ärlighet varar längst och ta med dig det i framtiden om våran vänskap slutar här. Annars vill jag erbjuda min hjälp men då måste du lova att försöka också. För hur det än är och hur det än blir så kommer du alltid vara speciell i mina ögon. Jag vet att du är stark och därför tar det emot för mig att veta att du inte orkar mer. Du säger att dina ben inte bär dig längre och jag förstår dig mer än allt. Men jag finns här även om du inte tror, vill eller ser det. Du kan alltid lägga bördan du bär på min rygg om den blir för tung. Du kan alltid lätta ditt hjärta för mig om det blir för jobbigt och om dina ben inte bär dig så lovar jag att jag står för två. Om du tar emot min hjälp och min hand?



Halsbandet fick jag av dig och jag bär det för dig,
för mig är det en symbol för våran vännskap.
Du har ett val som du måste fatta beslut till att ta
om jag ska behålla halsbandet på eller inte?

FÄRGGLATT OCH LÄCKERT

Var ute ida med min farmor och handlade och fastnade för lite plagg. Dock väldigt färgglada men varför inte nu när sommaren börjat? Starka färger matchar fint till den bruna hyn man får nu i sommar. Enjoy



Skön morgon musik


Innebörden av orden "Jag älskar dig"

Jag älskar dig, är ett par ord eller ett uttryck som funnits i alla tider med med olika innebörd för alla. För vissa betyder det mer och för andra mindre och för en del inget alls. För mig är betydelsen varierande beroende på från vilken person som orden kommer ifrån och vilket tillfälle.  Men det handlar även om tilit för mig, om man kan ta personens handlingar på allvar eller inte. Det finns många olika sorters "Jag älskar dig" ett till vänner och ett annat till den man håller kär. Två helt olika innebörder men fortfarande samma ord. Ibland kan jag förstå de som säger att uttrycket blivit oviktigt och bortkastat av alla som använder det vid tillfällen utan mening. Men bara för det ska väl inte orden bli obetydelsefulla för de personer som verkligen menar det till varandra. Men det jag försöker säga är att det är lite konstigt att det är samma "jag älskar" när man säger "gud vad jag älskar den här tröjan" och "Jag älskar dig älskling". Men jag antar att det är en tolkningsfråga med olika svar beroende på vem man frågar. Men när jag säger att jag älskar en nära kompis betyder det att personen framför mig är ovärdelig och att vänskapen är guld värd för mig. Men när jag säger det till någon där känslor är inblande betyder det att mina knän viker sig bara jag hör personens namn och att för mig är personen hela världen. I mitt fall har det inte blivit sagt så många "jag älskar dig". Men för mig spelar det ingen roll eftersom innebörden är viktigare än antalet. Men för mig finns det bara en och för mig är han hela världen. Och när jag säger att jag älskar dig så gör jag det Nermin Balic,


Semester sjuk?

Är tråkigt att behöva säga att jag faktiskt blivit lite små sjuk nu när sommarlovet börjat. Men kan vara skönt att få ta det lite lugnt lite då och då också. Men jag inledde faktiskt dagen med lite shopping nu när badsäsongen börjat komma och investerade två nya badplagg. Båda i enkelt svart men med inslag av guld. Och svart är ju en färg som faktiskt passar alla så varför inte? Det är också även färg som inte blir nerfläckad så lätt eller förstörd. Vem har inte varit med om att sin nya bikini blivit förstörd efter en vecka utomlans på sandstranden? Då är svart den färgen som håller bäst även när det gäller sand och saltvatten!




Men nu ska jag faktiskt ta det lugnt resten av dagen samt kvällen. Och njuta av ett par skvaller tidningar som båda jag och min farmor intresserat oss av på mataffären vi var på idag. Och varför inte ta lite god fruktsallad till !
Ha en härlig kväll

Trött i benen och redo för match

Idag har det varit full fart hela tiden, med både marknad och rundtur i boden! Känns som det inte varit en lugn stund på hela dagen så det är så otroligt skönt att äntligen få sätta sig ner. Idag passade jag även på att investera en ny väska, en ny sjal, en ny plånbok samt ett par örhängen. Medans jag och min farmor yrade runt bland olika stånd fanns det även lite tid för en fika paus. Våfflor med sylt och grädde, riktigt länge sedan jag åt det faktiskt. 

Har även lyckats se både en ren och två älgar idag på vägen! Men nu är det äntligen dags för mat och ikväll bjuds det på grillad fläskfilé med tillbehör som klyftpotatis och goda såser. Känner hur magen kurrar vid bara tanken på det! Men bättre än så kan det faktiskt bli. Vi kommer äta till Sverige-Spanien matchen villket kommer bli helt super. 
KOM IGEN NU SVERIGE !



Nyttig frukost, nja !

Vaknade runt halv 11, av min farmor som hade gjort frukost. Morgonpigg som jag är hoppade jag glatt upp ur sängen (Eller inte!). Vid köksbordet diskuterades det vad vi skulle göra idag och vi enades om att åka till en marknad här i luleå eftersom det är så soligt ute. Återkommer senare, Ha det bra!



Nya köp inför sommaren

Allt i samma söta tema, blått & vitt !



VIVA LA LULEÅ !

Dags för semester nu när sommarlovet börjat och varför inte börja hos min älskade farmor och min underbara farfar! Med shopping, fotboll och massa god mat! Vi höres ,


Bal / Avslutning

Balen och avslutning avklarad och nu har sommarlovet börjat! Många vackra minnen som aldrig kommer att förträngas har jag fått med mig. Det var en fin men sorglig avslutning då vi tog farväl av våra älskade klasskamrater som vi gått tillsammans med i fyra år. Det var med tårar och skratt samt kramar och pussar vi tog adjö av varandra. Vissa kommer man fortsätta att ha kontakten med, en del kanske man träffar igen och andra kanske man aldrig mer få se. Måste erkänna att även jag grät där i klassrummet när bilderna på oss genom tiderna spelades upp på duken. Känns konstigt att säga men jag kommer sakna grundskolan och lärarna jag hade under de åren jag gick i Nya Elementar. Trots konflikter, vemod, och andra jobbiga situationer var det ändå med stor kärlek och respekt jag lämnade skolan för sista gången. Eller ska man verkligen säga sista? Att besöka då och då är väl aldrig fel! Tack för fyra underbara år, det kommer bli tomt utan er!




Ikväll gäller det !

Ikväll kör sverige sin första match mot Grekland och jag kommer självklart sitta laddad framför min tv. Och med en fotbollsnörd till pappa som sällskap så blir det säkert jätte mysigt!



Duffy, tjejen med enorm röst

Nu på senaste tiden har jag verkligen börjat lyssna på Duffy, och hennes senaste låtar. Hennes röst är väldigt speciell och är lite raspig. Låtarna är varierande och har välskrivna texter som förmedlar. Och i vissa låtar kan man verkligen känna igen sig själv. Musiken inspererar mig till mycket här i livet och måste ärligt säga att jag faktiskt lyssnar på en av hennes låtar just nu [nedanför finns länken]. Ett stort plus till tjejen som faktiskt ändrade min musik smak!



Hela min värld i en och samma person

I flera år har du varit den som ständigt funnits där brevid, och hur skulle jag egentligen kunna tacka dig för det? Du har varit den som sett mig gråta, skrika, skratta, le, lida, förbannad, lycklig, kär, olycklig, krossad, peppad, stark som svag men alltid förstått varför. Både i med och motvind har vi hållt kvar varandra och kämpat! Alla vackra minnen är en del av mig som alltid gör mig stark. Du är mitt blod, du försvinner eller glöms aldrig även om du väljer att gå. Du är en del av min barndom och ungdom. Och jag hoppas verkligen du blir en del av min vuxentid och min pension också.

Du är anledningen till att jag skrattar varje gång jag öpnar kylskåpet och ser ett paket kallkorv. Du är anledningen till att jag kopplar drakar till flintskalliga och efternamnet Mogren till en katt. Du är helt fantastisk och jag kan helt ärligt säga med handen på hjärtat att du är min allra bästa vän. Ingen kan någonsin ersätta dig eller det du givit mig Sara Maria Victorin. Hand i hand livet ut och ännu längre.

 

god och härlig morgon!

Kris nu när det gäller balklänning och jag inte hunnit köpa någon nu när det är på måndag! Måste helt ärligt säga att jag varit myket lat på den fronten faktiskt. Men men, idag ska jag och min fader göra ett nytt försök. Och har jag tur så hittar jag väl någon som passar mig annars får jag väl helt enkelt vara utan. Men får väl hoppas att det verkligen inte blir så! Men nu är det dags för mig att spinga för pappa väntar. Ha det bra!
[jag och min älskade katt felicia]

SOL, SOL & SOL!

Ytterligare en dag framför mig nu och en solig dessutom! Har varit riktigt skönt nu med så många soldagar i sträck då man faktiskt redan kunnat bada. Med sommarinspererade kläder och ett mycket härligare humör har jag fått nu när man inser att sommaren verkligen kommit tillslut. Många problem blir enkla och simpla saker som man inte längre orkar bry sig om vilket är riktigt skönt! Och ännu lyckligare blir jag när den här sommaren ska bli en av sveriges varmaste på flera år. Och ett extra plus blir ju alla sköna och varma utekvällar som redan börjat. Men nu ska jag ut och njuta av den härliga sommarsolen,
aurevoir


saker som är svåra att säga när du är full

Saker som är SVÅRA att säga när du är full:
  • Oöverträffat
  • Innovativt
  • Preliminärt
  • Kvastskaft

  • Saker som är VÄLDIGT SVÅRA att säga när du är full:

  • västkustskt
  • Konstitutionerad
  • Substantiera
  • Tillvägagånssätt

  • Saker som i stort sett är OMÖJLIGA att säga när du är full:

  • Ledsen, du är inte riktigt min typ
  • Nej, ingen mer sprit för min del.
  • Tack, men jag vill inte ha sex.


vad ser du hos mig?

Jag vill börja med ett citat som min mor en gång sa till mig och som lyder:

"Hur hårt man än försöker,
kommer det alltid finnas någon
som försöker hårdare för att förstöra"

Vad ser du egentligen hos mig om jag får fråga? Efter alla gånger jag fått höra klagomål på saker jag kunde eller kan göra bättre, kan man ju undra vad det är som du egentligen tycker om med mig. Övertygelsen om att den sidan som är bra hos mig överväger den som är sämre existerar som inte. Känns som hur jag än försöker räcker jag aldrig till för dig och det du vill att jag ska vara. Säger inte att det är jag som har rätt utan jag säger bara som känner mig just nu. För förut var det inte såhär, då verkade jag duga men inte längre. Eller så har jag aldrig varit tillräcklig bara att du inte vågat kritisera mig innan. Du säger att jag inte ska ta det på fel sätt men hur ska jag ta det när det ändå är kritik som leder till om hur jag är som person, hur jag ser ut eller vilka jag faktiskt umgås med. Och du säger nu att du inte vill att jag ska ändra på mig men hur skulle jag kunna undvika att göra det när jag hör fler klagomål än berömelser. 

Det är stor skillnad på dig och mig och det kommer det alltid vara. Jag är för det första en flicka och ser allt på kanske andra perspektiv än vad du gör eller någonsin gjort. Vi är som från två helt olika sidor óch uppfostrade på helt olika sätt med olika vanor och ovanor samt annorlunda kamrater. Jag kan acceptera din sida utan ett minsta tvekande men det är väl där vi två också skiljer på oss. Och det känns som bara för att jag är ett år yngre än dig så kan du inte ta varken det jag säger eller mig på allvar. Och du kanske har rätt, för jag har börjat tänka på saken. Du kanske är mer mogen än vad jag är men då kan jag faktiskt inte förstå varför du fortfarande har kvar mig. 

Jag älskar dig det gör jag, men är trött på att få vara den personen som lägger på vid telefonsamtal för att gråten varit för nära. Trött på att behöva antränga mig och ibland behöva vara någon jag inte är och ändå få höra att det fortfarande inte riktigt räcker till. Ibland känns det nästan som om du vill att jag ska känna eller må såhär. Men faktum är att det bryter ner mig bit för bit hela tiden. Och om det nu är så att du ser fler brister hos mig än fördelar borde du nog släppa mig innan det blir för jobbigt. För även om jag älskar dig och verkligen inte haft sådana känslor för någon annan förut så kväver det här mig sakta men säkert snart och tillslut kommer jag ge upp. För hur mycket jag än kämpar för dig och din kärlek verkar jag bara vinna den ibland. Och om det är mer jag ska ändra, måste jag tyvärr säga att då är det inte mig som person du tycker om utan någon du tror att jag kan bli men inte är. Säger inte att jag har rätt bara att det är såhär jag känner. Jag ger dig ett val, håll mig hårt eller släpp mig helt för jag orkar inte mer av det här.


RSS 2.0